Este inregistrarea pe motoarele de cautare necesara?

No Comments

Inregistrarea pe motoarele de cautare nu este necesara. Majoritatea motoarelor de cautare in zilele noastre (in special Google) indexeaza paginile urmarind link-urile. Folosind aceasta logica, un singur link care va leaga de orice pagina deja-indexata va ajuta la identificarea pagini dvs. de catre motorul de cautare. In continuare, in cazul in care acea pagina este legata de alte pagini ale site-ului dvs., acestea vor fi indexate … si asa mai departe.Inregistrarea pe motoarele de cautare

 

Din acest motiv, Link-urile de legatura din exteriorul site-ului sunt foarte importante. De fapt, dobandirea de back-link-uri poate fi cel mai important element de SEO. in teorie, un proprietar de site nu ar trebui sa caute sau sa vaneze pentru link-uri. in cazul in care conținutul prezentat pe site este interesant, util, si / sau important, exista o tendința naturala in rândul utilizatorilor de web de a trimite link-uri catre acele informații. Aceasta este baza pentru algoritmul Google PageRank.

 

Din acest motiv, inregistrarea pe motoarele de cautare a site-ului nu poate dauna. In plus, nu dureaza decat 5 minute, presupunând ca il inregistrati doar in motoarele de cautare mari. si o data este suficient … nu trebuie sa faceti asta de mai multe ori. mai mult decât o data. Nu ajuta ca site-ul sa fie indexat mai rapid sau mai des.

Atentie, inregistrarea pe motoarele de cautare este intotdeauna gratuita!

motoare de cautare cunoscute

Ar trebui remarcat faptul ca trimiterea site-ul dvs. la Google, Yahoo, MSN si multe altele nu implica nici o taxa. Multe companii de SEO spun clientilor ca trebuie sa plateasca pentru a fi indexate. Acest lucru nu este adevarat si eu as sta departe de aceste companii. Acestea cauta sa castige bani rapid si nu cred ca vor actiona in interesul dvs.

Dar cum putea avea succes in online? Cum ne promovam site-ul?

Ati lua in considerare vreodata sa plecati intr-o vacanța in intreaga țara, fara a avea macar o harta (fie ea digitala)? Cateodata este destul de greu sa gasesti drumul cu o harta, dar fara ? Cu toate acestea, acest lucru este exact ceea ce oamenii fac in fiecare zi in lumea online. Ei au incercat sa-si construiasca propriile lor afaceri on-line, fara a avea o foaie cu drumul de parcurs spre succes. Apoi, dupa luni sau ani de invartit in cerc in domeniul on-line, ei devin frustrati, si renunța. Se dau batuti spunând ca internetul nu funcționeaza pentru ei. Motivul pentru care nu a funcționat este ca ei nu au avut un traseu pe care sa-l urmeze!

Nu trebuie sa va pierdeti in multitudinea de informatii care se afla online. Echipa Optimizare SEO v-a pregatit un ebook gratuit cu sfaturi care va vor ajuta sa va alegeti directia buna, si sa porniti pe ea. Nu va acoperi tot ce trebuie sa stiti pentru a avea succes in mediul online, dar va fi o baza pe care veti putea construi. Acest ebook se numeste: 7 Pasi simpli pentru a avea succes online

Il puteti considera ghidul incepatorului pentru a face profit pe internet.

Echipa noastra de experti in marketing digital va pregateste periodic articole utile si interesante. Daca va plac postarile noastre ne puteti ajuta sa le distribuim pe retelele de socializare.

Agentia Optimizare SEO

Suntem o agentie de marketing digital, localizata in centrul Bucurestiului, fondata din dorinta a ajuta afacerile sa se dezvolte in mediul online.

Audit SEO Gratuit

Cereti-ne un audit SEO gratuit al site-ului dvs. si veiti primi un raport cu erorile site-ului, calitatea optimizarii, si oportunitati de imbunatatire:

More from our blog

See all posts