Pay Per Click Management

Managementul Pay per click (PPC)

Fiind o companie cu vechime pe piata, Optimizare SEO are o abordare tehnica,  cand vine vorba de PPC. Datele sunt centrul metodologiei noastre pentru cresterea recuperarii investitiei in campaniile publicitare. Ne bazam pe expertiza echipei noastre si pe experientele anterioare de succes.

Serviciul nostru de PPC include mult mai mult decât gestionarea programului AdWords.

 

El cuprinde toate rețelele relevante, de la anunturi platite pe motoarelele de cautare cunoscute la reclame pe retelele de socializare si alte site-uri. Indiferent de tipul de campanie se obține cea mai bună rentabilitate a investiției.

Marketingul anunturilor platite este cea mai rapida și mai controlabila metoda de a obține potentiali clienti dintre oamenii care sunt în căutarea produselor  sau serviciillor pe care le comercializezi. Pentru că plătiți numai pentru trafic calificat, este ușor de controlat bugetul și randamentul investițiilor pentru campanie.

 

Dacă doriți să aflați despre cum vă putem ajuta, utilizați formularul din partea de jos a paginii pentru a intra în contact.

La ce te poti astepta de la managementul PPC:

Strategia PPC

Pentru a adapta o campanie PPC sa se potriveasca afacerii dvs., vom studia afacerea, sectorul industrial, si concurenții.  Apoi vom lucra cu dvs pentru a dezvolta o strategie care va livra rezultatele de care aveți nevoie.

Punerea în aplicare

Vom lucra pentru a oferi aceste strategii prin dezvoltarea campaniilor existente sau creării unor conturi la rețele noi. Este important pentru noi că dețineți conturile, și că aveți o relație cu proprietarii acelor rețele.

Cuvinte cheie

Vă vom vă asigura direcționarea în funcție de cuvintele cheie cele mai potrivite și vom eficientiza cheltuielile. Noi folosim tehnici sofisticate, asigurându-vă o acoperire  completa de căutare, evitând în același timp zonele care nu sunt potrivite pentru afacerea dvs.

Crearea de Anunturi

Ne asigurăm ca anunțurile dumneavoastră sunt strâns legate de cuvintele cheie ale grupului de anunțuri și de paginile de destinație de pe site; cu un apel puternic la acțiune și continuă  testare, putem fi siguri ca vei primi traficul potrivit la cel mai mic cost posibil.

Extensii la anunțuri

Extensiile de anunțuri au devenit o parte vitală a arsenalul PPC. Extensiile la anunțuri transforma textul publicitar și vă vor oferi posibilitatea de a iesi in evidenta  față de concurenții dumneavoastră. Dacă nu utilizați extensii de anunțuri in ziua de azi, atunci vă lipsește un truc important.

Anunțuri pe Google Shopping

Vă vom ajuta să setați, să gestionați și să optimizați campaniile comerciale și anunțurile care afișează produse pe Google Shopping. Experiența noastră ne ajută să ne asigurăm ca produsul  are cuvintele cheie ideale.

Analizarea

Fără datele corecte, optimizarea unei campanii PPC ar fi doar o lovitură în întuneric, astfel ca unul dintre primele lucruri pe care le facem este să ne asigurăm ca urmărirea si analiza sunt setate corespunzător, oferindu-ne toate datele de care avem nevoie pentru a optimiza conturile pe parcurs.

Optimizarea PPC 

Optimizarea continua  va rafina campania, pentru a depasi limitele de performanță. Atentia la detalii este cheia; o rata de clic putin mai mare intr - un grup de anunțuri, un CPC ușor mai scăzut pentru un cuvânt cheie - totul se aduna pentru a face o diferență masivă.

Raportarea

Noi producem rapoarte care oferă o perspectivă semnificativă în ceea ce se întâmplă cu campania dvs. PPC. Ceea ce am lucrat, ce am observat ca fac competitorii, și modul în care campania dvs. plătita funcționează in functie de valorile cheie  care ne interesează cel mai mult.

Certificari Google:

certificari google search Publicitatea în Rețeaua de căutare

Această certificare demonstrează competența în ceea ce privește publicitatea în Rețeaua de căutare, inclusiv cele mai bune practici pentru crearea, gestionarea și optimizarea campaniilor AdWords din Rețeaua de căutare.

 • Publicitate pe Google
 • Un plan de marketing online
 • Asistență AdWords avansată

certificari google mobile  Publicitate mobilă

 

Această certificare demonstrează competența în ceea ce privește publicitatea mobilă, inclusiv formatele de anunțuri, licitarea și direcționarea, cuantificarea și optimizarea campaniilor.

 • Publicitate pe Google
 • Rețeaua mobilă și videoclipuri
 • Un plan de marketing online
 • Asistență AdWords avansată

certificari google video  Anunțuri video

 

Această certificare demonstrează competența în ceea ce privește publicitatea video, inclusiv cele mai bune practici pentru crearea, gestionarea și optimizarea campaniilor AdWords pentru video.

 • Publicitate pe Google
 • Rețeaua mobilă și videoclipuri
 • Un plan de marketing online

 certificari google display Publicitatea în Rețeaua de display

Această certificare demonstrează competența în ceea ce privește publicitatea în Rețeaua de display, inclusiv cele mai bune practici pentru crearea, gestionarea și optimizarea campaniilor AdWords din Rețeaua de display.

 • Publicitate pe Google
 • Un plan de marketing online
 • Asistență AdWords avansată

 

certificari google shopping  Cumpărături Google

 

Această certificare atestă un nivel ridicat de competență în activitățile publicitare prin campanii Cumpărături Google, precum crearea unui cont Google Merchant Center și a unui feed de date privind produsele sau crearea și gestionarea unei campanii Cumpărături Google în AdWords.

 • Un plan de marketing online
 • Asistență AdWords avansată

certificari google analytics  Google Analytics

 

Această certificare demonstrează competențe de bază în ceea ce privește analizele digitale și Google Analytics, inclusiv cuantificarea și planificarea implementărilor, precum și configurarea și administrarea Google Analytics.

 • Rapoarte Google Analytics
 • Atribuirea campaniilor și canalelor

Intrati in contact cu noi

 

 

Dacă aveți deja o campanie PPC si simtiti ca s-ar putea să lipsească ceva, atunci lasati-ne să efectuam un audit PPC, astfel încât să vă putem spune care ar fi cele mai mari priorități ale noastre dacă am fi agenția dumneavoastră de Pay per Click.

 

În cazul în care nu ați făcut încă un pas hotărâtor în lumea căutărilor plătite, dar simtiti ca acum este momentul potrivit, utilizați formularul alaturat pentru a ne spune cateva informații despre afacerea dvs și putem începe o conversație care ar putea schimba viitorul afacerii.

 

Contactati Agentia Optimizare Seo astăzi pentru a afla cum serviciile noastre pay-per-click (PPC) va pot ajuta sa ajungeti in partea de sus a motoarelor de căutare.

  Nume (required)

  eMail (required)

  Telefon (required)

  Website

  Mesaj