Mobile Marketing Services

Mai mult decât Link Building

Serviciul nostru de Link Building este realizat de echipele interne de creatie, design si specialisti de PR on-line, pentru a ajuta la brand-ul dvs. sa obtina link-urile si referintele necesare in fata publicului potrivit.

Cresterea numarului de linkuri din alte site-uri, sau din retelele de socializare, este esentiala pentru toti cei care vor sa fie competitivi in motoarele de cautare. Termenul "link building" este de fapt destul de învechit, deoarece activitatea consta in atragera de link-uri catre site-ul nostru, nu "construirea" lor.

Cu toate că Google utilizează acum mai mult de 200 de semnale în algoritmul lor de clasificare a site-urilor web, hyperlink-urile sunt încă una dintre cele mai importante semnale pentru a maximiza vizibilitatea unui site.

 

Noi va ajutam la dezvoltarea strategiei de marketing și de conținut pentru a oferi motive altor site-uri sa puna aceste link-uri catre site-ul la care lucram. O campanie de succes va construi relații, va crește traficul venit din recomandari și popularitatea brand-ului, îmbunătățind în același timp și relevanța care ajuta site-ul sa urce in topul cautarilor.

Cum va poate ajuta serviciul de Link Building

Serviciul nostru de linkbuilding este elementul fundamental al campaniilor SEO. Echipa noastra de creație vă va ajuta sa definiți obiectivele strategiei de link building. Va vom ajuta sa identificati publicul cheie si influențatori în industrie și să dezvoltati o strategie pentru a atrage prin conținut, PR & mobilizare, link-uri noi catre site.

Audit al Link-urilor

Vă recomandăm, în general, o revizuire a profilului link-urilor existente, înainte de a trece la construirea de link-uri noi. De multe ori descoperim link-uri nenaturale sau daunatoare, dobandite in trecut, care ar putea  cauza probleme acum, sau în viitor.

Content Marketing 

Coloana vertebrală a oricărei campanii de marketing este un conținut convingător și echipa noastră de content marketing a dezvoltat strategii de conținut pentru mărci de succes. Echipa include scriitori, designeri și dezvoltatori web care gestionează întregul proces de producție de conținut.

SEO PR

Consultantii nostri de PR online au contacte cu editori cunoscuti, bloggeri, jurnaliști și influențatori în diverse industrii și sectoare din întreaga tara. Acestea ajuta la dezvoltarea unor strategii de PR care lucreaza on-line pentru a atrage link-uri, precum și în lumea offline.

Distribuirea

Echipa de distribuire munceste alaturi de echipele noastre creative si de PR, pentru dezvoltarea de relații strânse cu jurnaliști și bloggeri pentru a distribui continutul nou cat mai eficient. Noi înțelegem foarte bine puterea de comunicare direcționata și personala.

Blogging-ul și scrisul

Ne place să scriem. Avem scriitori creativi care ajuta la crearea unui conținut care invocă emoție și face oamenii sa vorbeasca despre brand-ul dvs., pe site sau in afara lui. Avem, de asemenea acces la un număr de liber profesioniști cu diverse competențe în numeroase sectoare.

Infografice

Infograficele nu ar trebui să fie create numai atunci când servesc unui scop. Echipa noastra copy-writeri si designeri vor lucra alături de expertii SEO pentru a proiecta și crea infografice uimitoare, care pot fi distribuite pe internet.

Conținut interactiv

Noi credem ca este necesar sa investim in continut impresionant, care depaseste granițele. Fie că este vorba de conținut interactiv, concursuri sau jocuri, echipa noastră de design si creatie adora sa produca un conținut care iese cu adevărat in evidenta.

Linkbait

Avem o mulțime de experiență în crearea de conținut deosebit de intrigant, care face oamenii sa vorbeasca. Am creat recent una dintre cele mai distribuite parti de continut unic in jurul uneia dintre stirile cele mai de actualitate ale anului. Va trebui să ne contactati daca vreti sa aflati mai multe detalii!

Promovarea in Social Media

In timp ce motoarele de căutare sunt încă in faza de învățare pentru a include semnale sociale în algoritmii lor, este vital să comunicati cu publicul și comunitățile țintă pe platformele care le gazduiesc.

Cum vă putem ajuta?

Noi cei de la Optimizare SEO nu oferim "pachete de link building ". Avem una dintre cele mai vechi si experimentate echipe de marketing digital din Bucuresti, care va contribui la dezvoltarea unei strategii personalizate de link building impreuna cu dvs. pentru a provoca oamenii sa vorbeasca despre brand-ul dvs.

 

Suntem o carte deschisă în abordarea și raportarea noastră, lucrând alături de clienții noștri pentru a maximiza rezultatele. Atenția noastră este întotdeauna pe dezvoltarea unui profil de link-uri natural, care va rezista testului timpului pentru rezultate durabile pe termen lung.

 

Modelul nostru de tarifare pentru link building este similar cu cel pentru campaniile SEO, bazate pe o rată zilnica și numărul de zile necesar in functie de situația actuală, concurența și obiective. Contactati-ne astăzi, dacă doriți să știți mai multe despre serviciile noastre de link building si ce pot face acestea pentru a va ajuta afacerea.

    Nume (required)

    eMail (required)

    Telefon (required)

    Website

    Mesaj