Servicii de Web Design

Un website trebuie sa faca o impresie buna. Trebuie sa atraga sa tina utilizatorul pe site. Un web site trebuie sa transmita mesajul dvs., si sa convinga. Sa va ajute la atingerea obiectivelor setate de dvs., multumita unui layout simplu si eficient. Sa fie pregatit pentru campaniile de optimizare, pentru campaniile platite PPC Adwords si retelele de socializare.

Siteul dvs. trebuie sa impresioneze din prima, altfel potențialii clienți nu vă vor oferi o a doua șansă !

 

La fel ca în viața de zi cu zi, în mediul online, prima impresie contează, astfel siteul dumneavoastră cu un web design orientat catre o bună experientă utilizatorului va fi cheia succesului.
 
Potentialilor dumneavoastră clienți le place să viziteze site-uri in care găsesc usor ce isi doresc, plăcute din punct de vedere estetic cu navigare logică si intuitivă.
 
Site-urile realizate de echipa noastra sunt construite in vederea unei bune pozitionări in motoarele de căutare si sunt usor de navigat si adaptatabile pentru mobil, tableta si laptop sau desktop.
 
Vă doriți să atrageți atenția, să impresionați, să direcționați în mod natural clienții către atingerea obiectivelor dvs. de business ?

Branding si design de logo unic

Conținut convingător / Structură SEO

Performanță pe dispozitive mobile

O  bună experiență a utilizatorului

Servicii de web design personalizate

 Mentenanța și suport ireproșabile

Site-uri de Transport

Echipa Optimizare SEO ofera servicii de web design pentru firme de transport de orice fel: intern, international, maritim sau aerian, distributie, logistica, curierat, etc.

Service si Piese Auto

Facem site-uri mobile friendly si optimizate pentru motoarele de cautare, in domeniul service-urilor auto, al  vanzari  de piese auto sau de automobile.

Site-uri de Turism

Agentia Optimizare SEO face site-uri optimizate si responsive, pentru agentii de turism, hoteluri, pensiuni, rent a car, etc. Vezi aici galeria de imagini

Pariuri Sportive

Exemple de site-uri de Pariuri Sportive, adaptabile pentru dispozitivele mobille, si optimizate SEO, cu design modern si usor de utilizat. 

Magazine Online

Magazine Online si site-uri de eCommerce, moderne si usor de navigat, astfel clientii vor cumpara cu usurinta, vor putea sa isi creeze cont, si sa plateasca cu cardul

Portaluri

Portaluri cu o navigare rapida si usoara, ce permit localizare pe harta, creare de profil pentru firme, postari de articole, si modificare simpla a datelor. 

Imobiliare si Constructii

Site-uri de prezentare dar si de vanzari pentru firme de imobiliare si constructii create pentru o navigare usoara a clientilor si generare de lead-uri.

Agricultura

Siteuri web de prezentare pentru firmele de import export din agricultura, vanzari produse agricole sau utilaje, ferme, produse bio, si multe altele.

Cabinete medicale si Stomatologie

Web design  pentru servicii de sanatate: medic stomatolog, nutritionist, cabinete medicale si clinici private.

Familie si copii

Site-uri pentru familie si copii create de echipa Optimizare SEO. Magazine online cu jucarii, comunitati, scoli si gradinite, bloguri, etc

Site-uri pentru Femei

Web Design de calitate pentru bloguri sau magazine online cu: produse de ingrijire pentru femei, coafuri, sanatate si frumusete, haine si incaltaminte, etc

Lifestyle

Realizare de site-uri optimizate pentru baruri, cafenele, restaurante, ghiduri locale, concerte, evenimente culturale si lifestyle.

Cum vă putem ajuta?

Noi nu facem pachete de pret, toate preturile pentru creare de site sunt bazate pe cerințele dumneavoastră specifice, pe complexitate si pe volumul de munca necesar pentru a le atinge.

 

Contactati-ne azi dacă doriți să știți mai multe despre ceea ce poate face serviciul nostru de web design pentru a dezvolta afacerea dvs.

    Nume (required)

    eMail (required)

    Telefon (required)

    Website

    Mesaj