Web Development Services

Marketing-ul pe motoarele de căutare

Noi oferim un sistem complet de abordare a motoarelor de căutare pentru a putea atinge obiectivele companiilor. Cele doua practici principale in marketing-ul  pe motoarele de căutare sunt optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO) si pay-per-clic (PPC) .

Marketing-ul pe motoarele de cautare cuprinde o serie de activitati  centrate in jurul  scopului  de a face site-ul mai vizibil atunci când cineva folosește un motor de căutare. Daca cineva cauta afacerea dvs. pe internet, este vital ca site-ul  afacerii sa apara proeminent in rezultatele cautarii, astfel va avea valoare pentru afacerea dvs., cum este necesar in economia zilelor noastre.

Agentia Optimizare SEO oferă o abordare complet integrată și holistică pentru marketing-ul in motoarele de cautare ce include imaginea de ansamblu pentru a putea atinge obiectivele companiilor. Principalele practici in marketing-ul  pe motoarele de căutare sunt optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO) si pay-per-clic (PPC) .

 

În timp ce acestea sunt abordări separate, fiecare o completeaza pe cealalta atunci când sunt combinate într-o singură strategie integrată de marketing. Puteți afla un pic mai mult despre fiecare dintre aceste abordări oferite de agenția noastră  mai jos.

Cum te poate ajuta echipa noastra de marketing pe motoarele de cautare

Suntem o echipa experimentata si talentata, de consultanti pasionati care traiesc si respira
marketing pe motoarele de cautare. Am dezvoltat strategii de marketing pentru brand-uri mari si pentru afaceri mici si mijlocii din domenii diferite in Bucuresti si in toata tara. Noi credem in legarea de relatii de durata cu clientii nostrii bazate pe succes si idealuri comune. Agentia noastra de marketing pe motoarele de cautare ofera urmatoarele servicii:

Marketing-ul  pe motoarele de căutare

Noi lucrăm îndeaproape cu dumneavoastră pentru a înțelege provocările și obiectivele unice afaceri , înainte de a dezvolta o strategie de marketing pe motoarele de căutare, personalizata pentru brand-ul dvs. Va vom consilia cu privire la cea mai bună abordare, indiferent dacă este vorba PPC, SEO sau o combinație intre acestea.

Optimizarea pentru motoarle de căutare

Toată lumea vrea să fie in topul rezultatelor căutării, dar trebuie să meriți să fii acolo. Serviciul nostru de SEO este conceput pentru a va face brand-ul remarcabil, si pentru a crește  vizibilitatea în rezultatele căutării organice pentru a furniza trafic direcționat către site-ul dvs. pe termen lung.

Managementul Pay per Click

Publicitatea Pay-per-clic oferă companiilor posibilitatea de a apărea în rezultatele căutării imediat si furnizează agentul de publicitate cu un control complet asupra cuvintelor cheie, a textului publicitar și a bugetului. Capacitatea de a urmări conversiile și valoarea lor înseamnă că este una dintre cele mai eficiente căi de a ajunge la publicul dorit.

Strategia de Content Marketing

Crearea de conținut convingător si valoros, pentru site și distribuirea acestuia printr-o varietate de canale online, este esențială pentru a ajunge la publicul țintă și a-l  influența. Echipa noastra de creatie va lucra cu brand-ul dvs. , dezvoltand  o strategie de conținut  construita în jurul profilului si a personalitatii  propriului client.

Strategia Retelelor de Socializare

Va ajutam la definirea unor obiective clare  pentru retelele de socializare fara a prelua controlul asupra conturilor. Acest lucru va permite sa interactionati cu audienta de pe mai multe platforme de socializare, dezvoltand relatii cu acestia, si influentand opinia despre brand.

 

Analiza si Raportare

Nouă ne place să analizăm datele pentru a găsi perspective, fie că este vorba despre utilizatori, traseul  clientului sau atribuirea conversiei. Noi credem ca aceasta este singura modalitate de a obține cele mai bune rezultate din campaniile dvs. de marketing pe motoarele de căutare și a înțelegerea valorii lor reale.

 

Certificari Google:

certificari google search Publicitatea în Rețeaua de căutare

Această certificare demonstrează competența în ceea ce privește publicitatea în Rețeaua de căutare, inclusiv cele mai bune practici pentru crearea, gestionarea și optimizarea campaniilor AdWords din Rețeaua de căutare.

 • Publicitate pe Google
 • Un plan de marketing online
 • Asistență AdWords avansată

certificari google mobile  Publicitate mobilă

 

Această certificare demonstrează competența în ceea ce privește publicitatea mobilă, inclusiv formatele de anunțuri, licitarea și direcționarea, cuantificarea și optimizarea campaniilor.

 • Publicitate pe Google
 • Rețeaua mobilă și videoclipuri
 • Un plan de marketing online
 • Asistență AdWords avansată

certificari google video  Anunțuri video

 

Această certificare demonstrează competența în ceea ce privește publicitatea video, inclusiv cele mai bune practici pentru crearea, gestionarea și optimizarea campaniilor AdWords pentru video.

 • Publicitate pe Google
 • Rețeaua mobilă și videoclipuri
 • Un plan de marketing online

 certificari google display Publicitatea în Rețeaua de display

Această certificare demonstrează competența în ceea ce privește publicitatea în Rețeaua de display, inclusiv cele mai bune practici pentru crearea, gestionarea și optimizarea campaniilor AdWords din Rețeaua de display.

 • Publicitate pe Google
 • Un plan de marketing online
 • Asistență AdWords avansată

 

certificari google shopping  Cumpărături Google

 

Această certificare atestă un nivel ridicat de competență în activitățile publicitare prin campanii Cumpărături Google, precum crearea unui cont Google Merchant Center și a unui feed de date privind produsele sau crearea și gestionarea unei campanii Cumpărături Google în AdWords.

 • Un plan de marketing online
 • Asistență AdWords avansată

certificari google analytics  Google Analytics

 

Această certificare demonstrează competențe de bază în ceea ce privește analizele digitale și Google Analytics, inclusiv cuantificarea și planificarea implementărilor, precum și configurarea și administrarea Google Analytics.

 • Rapoarte Google Analytics
 • Atribuirea campaniilor și canalelor

Cum vă putem ajuta?

Nu e nimic mai rău decât agenții de vânzări insistenti, motiv pentru care nu angajam nici unul. În schimb, lăsam victoriile anterioare sa vorbeasca de la sine. Va putem pune în contact cu clienții noștri SEO existenti, pentru o revizuire independentă a serviciilor noastre.

 

Stabilirea  prețurilor noastre pentru o campanie SEO se bazează pe numărul de zile pe lună de care avem nevoie pentru a vă asigura cele mai bune rezultate, care vor varia în funcție de obiectivele pe care doriti  sa le atingeti și cât de competitivă este industria in care activati. Noi nu facem pachete de pret, toate preturile pentru campaniile noastre SEO sunt bazate pe cerințele dumneavoastră specifice.

 

Contactati-ne azi dacă doriți să știți mai multe despre ceea ce poate face serviciul nostru de SEO pentru a stimula afacerea dvs.

  Nume (required)

  eMail (required)

  Telefon (required)

  Website

  Mesaj