Servicii de Marketing Digital

Fiecare dintre categoriile de servicii de mai jos implica echipe de profesionisti talentati a caror experienta si cunoastere se va vedea in campaniile dvs. Fie ca aveti nevoie de o analiza tehnica avansata a site-ului, dintr-o perspectiva SEO, sau o idee creativa de PR online realizata si publicata in presa nationala, noi avem persoanele pregatite si experimentate, care sa faca aceste lucruri si multe altele.

Marketing pe motoarele de cautare

Oferim o abordare complet integrata a marketingului in motoatele de cautare care include o imagine de ansamblu pentru a depasi cerintele afacerii. Cele doua practici principale ale marketing-ului in motoarele de cautare sunt search engine optimization (SEO) si pay per click (PPC).

Optimizarea pe Motoarele de Cautare

In functie de  website si competitivitatea pietii in care acesta activeaza, SEO este de obicei o strategie pe termen mediu spre lung. Atingerea unor pozitionari bune, si sustenabile prin SEO ofera un potential de recuperare a investitiei de neegalat pe termen lung.

Managementul Pay per Click

Publicitatea Pay per Click ofera afacerilor oportunitatea de a aparea in rezultatele cautarilor imediat si ii ofera control complet asupra cuvintelor cheie, reclamelor, si a bugetului. Abilitatea de a urmarii conversiile si a atribui valoare, indica faptul ca este una dintre cele mai eficiente metode de a va atinge audienta dorita.

Marketing in Retelele de Socializare

Serviciul nostru de Social Media este gandit ca dvs sa pastrati controlul total asupra mesajelor de pe diversele retele de socializare. De la Facebook la Twitter, de la Google + la Pinterest, noi va ajutam sa ramaneti conectat cu clientii si sa va asigurati ca mesajele sunt relevante pentru brand.

Content Marketing

Scriind continut interesant, folositor, si bun de distribuit, ofera posibilitatea de a il promova catre persoane care pot pune link-uri catre acest continut. Indiferent daca este presa nationala sau un blog, linkurile catre continutul nou, nu doat ca aduc vizitatori noi, dar si promoveaza site-ul dvs in motoarele de cautare.

Link Building

Companiile nu ar trebui sa se concentreze pe strangerea de link-uri, ci sa ofere motive convingatoare audientei lor sa vorbeasca despre brand-ul lor si sa ii atraga. Link-urile sunt inca semnalul fundamental folosit de motoarele de cautare pentru a clasa un site web in rezultatele cautarilor.

Optimizarea Ratei de Conversie

Serviciul nostru de Optimizare a ratei de conversie (CRO) utilizeaza date interne in paralel cu parerile utilizatorilor pentru a asigura un potential maxim al site-ului si pentru a imbunatatii rata clientilor care se intorc pe site.

Analiza si Consultanta

Serviciul nostru de Analiza si Consultanta va ajuta sa intelegeti utilizatorii, sa masurati performanta cu exactitate pe toate platformele, si sa luati decizii informate cu incredere si profit.

Suntem la dispoziția dumneavoastra

Nu fiecare client este la fel si nu fiecare client are nevoie de același serviciu, deci va punem la dispozitie o gama larga de servicii de search engine marketing pentru a se potrivi acestor nevoi diferite. Fie că este vorba de o singura sedinta de consultanță, sau o campanie de marketing în derulare, care cuprinde optimizarea pentru motoarele de căutare, pay per click si social media, suntem capabili de a oferi un serviciu personalizat care se potrivește nevoilor dumneavoastră.

Toate serviciile echipei Optimizare SEO de search engine marketing opereaza sub o singura deviza. Trebuie sa oferim o recuperare a investitiei constanta impreuna cu un management al campaniei de prima clasa.

Noi știm că doar furnizarea de rezultate excelente, nu este suficienta; Search Marketing  poate oferi informații valoroase despre multe aspecte ale afacerii dvs., astfel incat, noi promovam un dialog clar si discutii detaliate, pentru a ne asigura ca intreaga afacere beneficiaza de pe urma orcarei campanii de marketing.

Cum va putem ajuta?

Noi nu oferim  "pachete de marketing " standardizate de unde poti alege. Examinăm nevoile dvs. individuale ca si client și vă ajută să decideți ce servicii și soluții sunt potrivite pentru afacerea dvs.

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, să ne spui ce problemele sunt și ceea ce credeti ca trebuie făcut. Apoi lasă-ne pe noi sa examinam situația actuală și sa propunem soluțiile cele mai potrivite pentru tine.

Contactati echipa Optimizare SEO astăzi pentru a afla modul în care serviciile noastre de search engine marketing va pot ajuta afacerea.