Web Development Services

Optimizarea pentru Motoarele de Cautare (servicii SEO)

 Suntem o agenție de Marketing Digital care ruleaza campanii SEO cu un succes remarcabil în cele mai competitive sectoare, folosind un amestec unic de expertiză tehnică și creativă.

Toată lumea vrea să fie pe prima pagină, dar nu toată lumea merită să fie acolo. Afacerea dvs. brandul și site-ul trebuie să câștige acest drept. Google utilizează acum peste 200 de semnale în algoritmul de notare și anul trecut, au existat peste 540 de îmbunătățiri ale calității algoritmului lor de căutare.

Serviciile noastre de Optimizare pentru motoarele de cautare (SEO) sunt concepute pentru a crește vizibilitatea în algoritmii motoarelor de căutare ("naturale" sau "organice") pentru a va aduce trafic orientat către site-ul dumneavoastră de o inalta calitate.

 

Toata munca noastra este facuta manual, nu exista boti artificiali, roboții de spam, sau pesticide în strategiile noastre organice, și fiecare campanie in care lucrăm este în întregime personalizata pentru domeniul dvs. de activitate.

Cum te poate ajuta echipa noastra de servicii SEO

Realizările echipei SEO sunt la fel de remarcabile pe cat sunt diverse: de la a lua magazine mici si a le duce in topul pietei locale, pana la sprijinirea unor branduri nationale in lupta lor cu concurenta. Succesul nostru vine din diversitatea noastră: programatori, dezvoltatori web, copy-writer-i, graficieni, si experti seo, pot oferi clienților noștri, cu o multitudine de talente.

Consultanta SEO

Noi vă ajuta să definiți obiectivele de SEO si dezvoltam o strategie realista impreuna cu tine. Este posibil să aveți echipe interne de marketing, care au nevoie de sprijin și îndrumare, sau poate aveti nevoie de noi pentru a tine locul intregii echipe de SEO. Noi lucrăm în ambele sensuri și oferim consultanta cu privire la cea mai bună abordare.

 

Analiza Cuvintelor Cheie

O cercetare a pietei si a cuvintelor cheie bine facuta, ajuta la stabilirea strategiei SEO si ne permite sa oferim proiecții și prognoze de oportunitate în cadrul pieței dvs. Noi nu facem estimări ridicole sau promisiuni de care nu ne putem ține.

 

 

Audit tehnic

Suntem bine cunoscuti în industrie pentru capacitățile noastre tehnice datorită experientei si a rezultatelor noastre in domeniu. Va punem la dispozitie audituri care analizează site-ul dvs. Pentru a ne asigura ca motoarele de căutare sunt în măsură să descopere în mod eficient, sa acceseze cu crawlere și sa indexeze paginile web pentru vizibilitate maxima.

SEO Onsite

Noi analizăm structura site-ului, arhitectura internă și alte elemente cheie care sunt luate in considerare în algoritmii motoarelor de cautare pentru a oferi recomandări pentru îmbunătățirea relevantei în  funcție de cuvintele cheie alese. Facem recomandari cu privire la toate aspectele legate de SEO, inclusiv regandirea completa site-ului acolo unde este cazul.

Recuperarea site-urilor penalizate

Echipa noastră de consultanți SEO au o mulțime de experiență în auditul site-urilor si verificarea link-urilor. Am ajutat site-uri in recuperare, dupa schimbari de algoritmi de la Google cum ar fi Panda sau Penguin. Am reparat actiuni manuale facute de diverse persoane, care au dus la penalizarea site-urilor.

 

Link Building

Link Building este un termen invechit pentru marketing online. Este adesea uitat sau nu ii este acordat nivelul de expertiză și de timp pe care il merită, dar link-urile sunt încă un semnal fundamental utilizat în pozitionarea in motoarele de cautare. Astăzi "link building" include content marketing, PR si sensibilizare a publicului pentru a face oamenii sa vorbeasca despre brand-ul dvs.

Content Marketing

Coloana vertebrală a oricărei campanii de marketing este un conținut convingător și echipa noastră de creatie, inclusiv scriitori, designeri si dezvoltatori web au ajutat mai multe branduri sa devina populare in media, atat in publicații de top din industrie cat și in bloguri.

SEO PR

Am dezvoltat contactul, si  relații strânse cu cei mai cunoscuti formatori de opinie de pe internet, editori, bloggeri, jurnaliști și influențatori în diverse industrii și sectoare din întreaga tara. Noi le trimitem continut nou si original, si ei trimit catre noi vizitatori de calitate.

Raportare și analiză

Noi iubim datele și oferim rapoarte lunare privind vizibilitatea, traficul si sursa acestuia, conversiile și valoarea campaniei, astfel încât performanța campaniei poate fi comparata cu investitia in SEO si ceea ce contează pentru compania ta.

 

Distribuirea

Chiar și conținutul excepțional se poate pierde pe web in ziua de astăzi. Echipa noastra de servicii SEO Outreach face legatura intre brand-ul dvs și importanti formatori de opinie din mediul online pentru a convinge oamenii sa vorbeasca despre tine si sa distribuie mesajul tau mai departe.

 

Infografice și conținut interactiv

Echipa noastră de creatie, designerii și dezvoltatorii web lucrează alături de echipa SEO si cea de creare continut, pentru a cerceta, concepe, si crea infografice remarcabile și conținut interactiv pentru branduri care vor sa se diferentieze pe internet.

Promovarea in Retelele Sociale

În timp ce motoarele de căutare sunt încă în fază incipientă în înțelegerea și utilizarea semnalelor sociale în mod algoritmic pentru pozitionari este important să se ajungă la publicul tinta pe toate canalele pentru a amplifica conținutul și mesajul dvs.

 

Statistici din ultima luna:

83%

Crestere a traficului organic

42%

Scadere a ratei de respingere

38%

Cresterea duratei medii a unei vizite

21%

Pagini vizitate per sesiune

Cum vă putem ajuta?

Nu e nimic mai rău decât agenții de vânzări insistenti, motiv pentru care nu angajam nici unul. În schimb, lăsam victoriile anterioare sa vorbeasca de la sine. Va putem pune în contact cu clienții noștri SEO existenti, pentru o revizuire independentă a serviciilor noastre.

 

Stabilirea  prețurilor noastre pentru o campanie SEO se bazează pe numărul de zile pe lună de care avem nevoie pentru a vă asigura cele mai bune rezultate, care vor varia în funcție de obiectivele pe care doriti  sa le atingeti și cât de competitivă este industria in care activati. Noi nu facem pachete de pret, toate preturile pentru campaniile noastre SEO sunt bazate pe cerințele dumneavoastră specifice.

 

Contactati-ne astazi dacă doriți să știți mai multe despre ceea ce poate face serviciul nostru de SEO pentru a stimula afacerea dvs.

    Nume (required)

    eMail (required)

    Telefon (required)

    Website

    Mesaj