Content Marketing Strategy

Content Marketing

Suntem o agenție care ofera servicii de Content Marketing, si care vă poate ajuta să ajungeți la publicul dvs. tinta si sa ii faceti sa vorbeasca despre brand-ul dvs on-line, prin crearea de conținut creativ și promovare.

Ne-am specializat în lucrul cu firme pentru care cream conținut remarcabil, care provoaca publicul țintă sa vorbeasca despre brandurile lor. Conținutul creat nu este unul de vanzare, este folositor pentru public, facut sa atraga clienti, si sa popularizeze brand-ul dumneavoastra.

In fiecare zi, pe internet apare atat de mult continut nou, încât chiar și un conținut excelent poate fi pierdut în zgomotul de pe internetul de astăzi. De aceea, conținutul trebuie să fie unic, convingător și  sa aibe un scop adevărat.


Conținutul de marketing este coloana vertebrală a strategiilor noastre de SEO și de Link Building, deoarece continutul joaca un rol foarte important in punctajul motoarelor de cautare, atragand link-uri, discutii, si distribuiri in retelele de socializare.

Cum te poate ajuta echipa noastre de Content Marketing

 

Suntem o echipa experimentata si talentata de consultanți de creatie, si ne place la nebuine sa cream continut creativ, despre care lumea vorbeste. Echipa noastră de Content Marketing din Bucuresti contine copy-writeri, designeri și dezvoltatori web. Am dezvoltat strategii de conținut pentru unele dintre cele mai mari branduri din Romania, precum și firme mici și mijlocii.

Strategia de conținut

Crearea de conținut convingător si valoros, atât la fața locului cat și prin canale online este esențială pentru a ajunge la publicul țintă și pentru a-l influenta. Echipa noastra de publicitae va lucra cu brand-ul dvs. pe parcursul dezvoltarii strategiei de conținut, construita în jurul obiectivelor dumneavoastră.

Profilul si Traseul Utilizatorului

Trebuie să aveți mai întâi o înțelegere clară a segmentelor de public țintă și al traseului lor pentru a construi o strategie de conținut coerenta. Noi va ajutam la construirea unei imagini mai clare a profilului clienților dvs., si a traseului acestora pentru a obține această înțelegere.

Idei de Continut

Echipa noastră de Content Marketing va lucra cu dvs pentru a cerceta idei de conținut care se potrivesc cu brand-ul, obiectivele și publicul țintă. Conținutul nostru va fi gandit nu doar din perspectiva publicului, ci si in functie de traseul lor și canale online folosite pentru a ajunge la el.

Producția de conținut

Echipa noastră de creație este foarte pasionata de crearea de conținut excepțional. Avem scriitori, designeri si dezvoltatori web care vor lucra cu dvs. la procesul de producție de conținut, indiferent dacă este vorba, de un video, conținut interactiv, un infografic sau o postare pe blog.

Distribuirea

Conținutul bun da rezultate bune numai atunci când oamenii știu despre el. Echipa noastra de distribuire, vor conecta brand-ul și conținutul cu jurnaliști on-line, influențatori, si bloggeri pentru a face oamenii sa vorbeasca despre brand-ul dvs.

Promovare socială

Noi oferim consiliere cu privire la strategia socială. Ajungem la publicul țintă pe platformele pe care acestia isi petrec timpul, și ne asiguram ca persoanele care au influenta pe acele retele, distribuie continutul nou.

356

Articole Create

78

Studii de Caz Create

43

Strategii de Continut

35

Interviuri Publicate

Cum vă putem ajuta?

 

În cazul în care doriți să vedeți câteva exemple de conținut excepțional care le-am creat pentru clienții nostri, vă rugăm să ne contactati.

 

Modelul nostru de tarifare pentru Content Marketing se bazează pe o suma zilnica, și numărul de zile necesar pentru a atinge obiectivele. Este posibil să aveți deja o strategie de conținut, dar care necesită rafinare, sau poate aveti nevoie de echipa noastră pentru a contribui la dezvoltarea acesteia de la zero. Oricum ar fi, va putem ajuta și explica opțiunile disponibile.

 

Contactati-ne azi dacă doriți să știți mai multe despre ce poate serviciul nostru de Content Marketing  sa faca pentru a stimula afacerea dvs.

    Nume (required)

    eMail (required)

    Telefon (required)

    Website

    Mesaj