Testimoniale

Suntem mandrii de ceea ce facem. Pastram o relatie stransa cu clientii nostri care continua sa se dezvote de-a lungul anilor.

Ce spun clientii despre noi:

All Magazine Online Imobiliare Auto Industrial Consultanta
"Recomand echipa Optimizare-SEO.ro, sunt colaboratorii nostrii de traditie, pot spune ca fac parte din echipa noastra interna de marketing atat la Carfrance si la siteurile noaste cu vanzare online a pieselor auto. Sunt expertii mei in marketing digital si in special la SEO. Apelez de cate ori am nevoie pentru dezvoltarea de siteuri noi cat si la optimizarea campaniilor Adwords si optimizarea siteurilor actuale. Ei ma ajuta sa obtin rezultate remarcabile in cautarile organice in domeniul pieselor auto in care exista foarte mare concurenta."
Dan Pantea Manager General Car France Romania
Dan Pantea
Director General CarFrance
"Il cunosc pe Nicolae, managerul acestei echipe de specialisti in marketing digital inca din timpul liceului, ma bucur ca am pastrat legatura. Aveam nevoie urgent de un site de prezentare a unor proprietati pentru vanzare pe care urma sa le promovam si in mediul online. Dupa trei saptamani site-ul si strategia au fost puse la punct si am reusit sa lansam campaniile de marketing pe motoarele de cautare. Acest lucru a ajutat sa crestem baza de date cu clienti targhetati si intr-un final sa vindem in proportie de 80% apartamentele multumita acestei colaborari."
nicolae stanga manager general premium imobiliare
Nicolae Stanga
Manager General Premium Imobiliare
"Ma aflam in cautarea unor parteneri de incredere pentru a dezvolta siteurile web ale grupui de firme. Am inceput sa lucram cu echipa Optimizare-SEO.ro in baza unei recomandari. Siteurile noastre se aflau in cadere libera in pozitionarile pe Google.  Intr-un interval de 3 luni dupa interventia lor, ne-am recuperat vizibilitatea pierduta, si suntem pe crestere. Avand in vedere rezultatele bune obtinute in urma acestei colaborari si experientele negative anterioare cu alte firme, acum nu as schimba echipa Optimizare-seo.ro pentru nimic in lume."
Cristian Georgescu
Manager General grupul de firme Swiso
"L-am contractat pe Nicolae la recomandarea unui coleg din piata imobiliara, pentru a ne ajuta cu noul nostru site de prezentare. Datorita muncii lui s-au vazut diferente mari in statisticile de trafic si in numarul de conversii. Inainte de a colabora cu Nicu leaderul echipei Optimizare-seo.ro, am incercat si alte companii de seo, si am realizat ca etica sa si implicarea in procesul de lucru, capacitatea lui de a intelege si a se adapta nevoilor clientului sunt o comoditate rara. Am colaborat 3 ani, in acest timp, ne-au ajutat la atingerea obiectivelor prin cresterea numarului de cereri de inchiriere pentru spatiile industriale."
silviana badea
Silviana Badea
Director Capital Markets JLL Romania
"Colaboram de peste 3 ani, la inceput nu am avut incredere in aceste servicii online, pentru ca nu cunosteam mai nimic din acest domeniu. Imi aduc aminte de intalnirile si discutiile de la inceput in care ii bombardam cu intrebari, multumita raspunsurilor lor si a rabdarii datorate cunoasterii am fost convins si rezultatele nu au intarziat sa apara. Acesti tipi stiu despre ce vorbesc! Am vazut niste cresteri excelente in cautarea organica, de cand lucram cu ei. Acum suntem leaderi pe segmentul service auto in Bucuresti. Sunt revigorant de deschisi si sunt intotdeauna bucurosi sa isi impartasasca cunostintele lor. Au un mare vot de incredere de la noi! "
vasile stefan propietar service auto almira
Vasile Stefan
Propietar Service Auto Almira
"Prima interactiune cu Nicolae managerul general al echipei Optimizare-seo.ro, a fost la un curs de management al afacerilor in urma cu 5 ani. De atunci am avut o colaborare buna, ei ne-au construit siteurile web si au fost consultantii nostrii pentru marketing digital. Lucrez in continuare cu echipa Optimizare-SEO.ro si in aceasta perioada traficul organic a crescut cu 634%, iar ei au atins si sustinut pozitii de top pentru termenii de cautare cheie. Echipa lor de SEO ofera un sprijin fantastic. Ii recomand cu fiecare ocazie pentru realizare de siteuri web, optimizare pentru motoarele de cautare si pentru campaniile platite pe facebook si in sistemul Google Adwords. "
Doina Stancu Consultant Managementul afacerilor
Doina Stancu
Consultant Afaceri si Business Coach