Digital Consultancy Services

Analiza si Consultanta

Serviciul nostru de analiza si consultanta vă ajută să înțelegeți utilizatorii și sa măsurati performanța cu precizie pe toate platformele pentru a lua decizii informate, cu încredere.

Analiza web este definita ca verificarea datelor calitative și cantitative ale site-ului și a aplicațiilor, care sunt utilizate pentru a îmbunătăți experiențele clienților actuali sau potențiali.

Daca veti lucra cu agentia Optimizare SEO vei putea vedea exact de ce, cum și unde clienții intra in contact cu compania dumneavoastră și modul în care puteți îmbunătăți această experiență, astfel aducand un plus de performanță companiei dumneavoastră.

Importanta Analizei

Cu o înțelegere clară a ceea ce se întâmplă pe site-ul sau în aplicația dvs., deciziile luate pot ajuta la îmbunătățirea experienței clienților actuali sau potențiali. Punerea în aplicare corectă a datelor analitice ajută la luarea de decizii si la înțelegearea actiunilor necesare pentru a îndeplini obiectivele de afaceri.

Strategia de Cont

Verificarea implementării corespunzătoare a contului și a propietatilor contului, pentru a va asigura ca vizualizarile sunt corect contorizate si structurate pentru a putea fi folosite si in analize ulterioare. Crearea de obiective, de urmărire a comerțului electronic și de raportare catre client sau creare unui tabloul de bord personalizat.

Modele de Masurare

Analiza va ajuta să stabiliți obiectivele de afaceri finale și modul în care puteți să le măsurati. Obiectivele pentru unele site-uri sunt evidente, cum ar fi un site de comert electronic are obiectivul de a vinde produse sau servicii, în timp ce pentru alte site-uri nu sunt atât de clar definite.

Verificarea Datelor

Dacă nu aveti încredere deplină în datele care sunt înregistrate, nu veti putea fi niciodată 100% sigur că deciziile luate sunt bune. Vom intocmi un audit complet care va cuprinde toate datele existente care vă va reda încrederea în cifrele raportate.

Probleme Legate de Date

Cand site-urile sau aplicatiile sunt modificate, este posibil sa apara erori de implementare sau de urmarire a datelor si acestea sa fie incomplete sau gresite. Expetii nostrii calificati in Google Analitics pot identifica rapid cauzele cele mai probabile pentru discrepantele din informatii, si remedia aceste probleme.

Comportamentul Vizitatorilor

Știind că un vizitator a ajuns pe site-ul dvs. rezolva doar jumătate din ecuație. Fără o idee clară despre ce acțiuni ulterioare acesta poate lua, intregul potențialul al acestei vizite nu se va valorifica. Folosind cunostintele noastre analitice, vom fi capabili să trasam călătoria unui vizitator pe site și să oferim asistență pentru a va asigura că așteptările acestuia sunt îndeplinite.

Activitatea in Aplicatie

Odată cu utilizarea crescuta a mobilelor, mai multe activități digitale nu mai au loc numai pe site-ul dvs. și multe din informațiile analitice provin din cadrul aplicațiilor mobile. Cu ajutorul unui pachet de analiză completă va asigurati că această informație nu este pierduta.

Atribuire

Atribuirea corecta a conversiilor este o problemă pentru orice companie in lumea de azi care se desfasoara pe mai multe canale și nu există răspunsuri corecte sau greșite. Vom lucra impreuna pentru a intelege obiectivele site-ul dvs. și profilurile tipice de călătorie pentru a vă arăta rezultate diferite ale modelelor de atribuire. Noi va putem ajuta apoi să puneti în aplicare aceste modele pentru rapoarte in functie de fiecare canal.

Analiza Tendintelor

Cu ajutorul informațiilor istorice, analiștii noștri sunt capabili sa identifice rapid modele în comportamentul utilizatorilor și să sugereze acțiuni pentru a valorifica rezultatele cele mai probabile.

Raportarea Continua

Prin raportarea noastră clară și regulata, proprietarii de site-uri vor avea intotdeauna la indemana informațiile necesare, structurate si simplificate, pentru a lua deciziile corecte mereu.

Cum vă putem ajuta?

Fie că aveți nevoie de un audit complet Google Analytics sau ajutor pentru crearea de rapoarte personalizate, serviciul nostru de consultanță acoperă totul.

 

Tarifarea noastră se bazează pe situația actuală și obiectivele dvs., astfel încât, dacă doriți să vedeți modul în care datele pot lucra pentru dumneavoastra, contactati agentia Optimizare SEO astăzi.

    Nume (required)

    eMail (required)

    Telefon (required)

    Website

    Mesaj