Google Pinguin 4 – Tot ce trebuie să ști despre actualizare algoritmului

No Comments

penguin-161356_960_720Luna trecuta, Google a lansat mult-așteptata versiune, a patra a algoritmului Penguin. Algoritmul Penguin se ocupă de backlink artificiale și influența lor asupra clasamentul site-ul lor. Ce este nou în Penguin 4 și cum afectează clasamentul site-ul dvs.?

Cele mai importante schimbări aduse de Google Pinguin 4

Penguin 4 este în timp real, algoritmul rulează atunci când o pagină este indexata de crawlerele web Google, astfel nu mai este o rutină separată.
Nu există nici o penalizare ce se poate observa in webmaster tools deoarece algoritmul ruleaza in timp real. Noul Algoritm Google Penguin 4 nu va declasa pagina principala a siteului dvs. web. El limină doar valoarea link-urilor spam catre siteul dumneavoastra si catre sub paginile acestuia. Rețineți că pot exista în continuare penalități manuale pentru site-ul cu foarte multe link-uri de spam.

Penguin 4.0 opereaza acum la nivel de pagină. Noul algoritm Penguin funcționează la nivel de pagină, astfel algoritmul nu mai penalizează site-uri web întregi.
Algoritmul Penguin acum face parte din algoritmul de bază Google. Atunci când Google indexeaza o pagină, verifica link-urile de pe pagină. Link-urile de tip spam acum sunt ignorate.

Care sunt elementele care sunt vizate de către algoritmul Google Pinguin 4 ?

google-penguin-4-0Cu toate anunțurile anterioare ale Google spune că Penguin vizează, în general, tehnicile de spammy (umplutura de cuvinte cheie, etc.), se pare că Penguin încă se concentrează pe link-uri spammy.

De exemplu, a creat în mod automat backlink, backlink bogat extrem de cuvinte cheie, comentarii link-uri și link-uri de profil suprasolicitate social media sunt link-uri spammy. În timp ce aceste link-uri ar fi putut declanșa o penalizare în trecut, ei au acum nici o influență asupra pozitionarilor de top ale site-ului dumneavoastră.

Inca mai trebuie să utilizați instrumentul Google de link-uri respinse?

Instrumentul de link-uri respinse Google a fost principala metodă pentru a rezolva problemele de linkuri. Acum, că site-urile cu link-uri nu mai sunt spammy penalizate, este, de obicei, nu este necesar să dezavueze link-uri proaste. Cu toate acestea, în cazul în care site-ul dvs. încalcă în mod repetat regulamentul Google, site-ul dvs. ar putea primi o penalizare manuală și instrumentul poate ajuta pentru respins pentru a ieși din această pedeapsă.

Google vă recomandă să prezentati un fișier txt atunci când sunteti conștient ca aveti link-uri care încalcă regulamentul Google.
Google confirmă faptul că încă penalizeaza site-urile manual. Noul algoritm Penguin face munca celor de la google mai usoara in vederea detectarii site-urilor care ar trebui să fie penalizate.

Instrumentul Google disawow links tool de link-uri respinse rămâne un instrument important pe care vă ajută să obțineți de sancțiuni Google. Instrumentul de dezinfecție a link-urilor folosit în cadrul serviciilor de optimizare-SEO.ro vă ajută pentru a detecta link-uri spammy. Se creează, de asemenea, un fișier de tip txt ce apoi este transmis la google pentru analiza si reconsiderare.

Ce înseamnă pentru clasamentul paginilor web?

Calitatea link-urilor este o parte foarte importantă a algoritmului in vederea realizarii clasamentului Google. Cunoasterea calitatii link-urilelor care trimit spre site-ul dvs. a devenit chiar mai importanta ca inainte.

Instrumentele folosite de echipa Optimizare-seo.ro analizează link-urile care trimit catre site-ul dumneavoastră. Evaluează, de asemenea, aceste link-uri și vă arată categoria fiecărui link individual.

certificare digitam marketingCreșterea palariei albe SEO (white hat seo)

Dacă ați apelat la serviciile noastre de optimizare-seo în trecut pentru a promova paginile dvs. de web, nimic nu sa schimbat. Optimizare-seo.ro folosește numai metode de “white hat seo“, care joacă după regulile. actualizare Penguin Google țintește site-urile care folosesc tehnici umbrite care încearcă să manipuleze algoritmii Google.

Pozitionarea fruntasa in Google a devenit chiar mai dificilă decât înainte. În cazul în care doriți să obțineți rezultate de durată, va recomadam sa evitati spam-ul cu orice pret. Inntr-un final bunul simț va conduce la rezultate de durată.
Echipa Optimizare-seo.ro foloseste instrumente de oprimizare de tip spamm free, care vă ajută să obțineți clasamentele mai mari și mai mulți vizitatori. Cu aceste metode, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la noi algoritmi Google.

Google încearcă să pună un sens comun într-un algoritm. Ce este bun pentru vizitatorii site-ului real, este bun pentru topul rezultatelor de pe Google. Optimizare-seo.ro vă ajută să optimizati continutul paginilor dumneavoastra web astfel incat sa obțineti pozitionari in topul rezultatelor Google. Dacă nu ați făcut-o încă, contactati echipa de experti in optimizare seo acum:

5/5 - (6 votes)

Echipa noastra de experti in marketing digital va pregateste periodic articole utile si interesante. Daca va plac postarile noastre ne puteti ajuta sa le distribuim pe retelele de socializare.

Agentia Optimizare SEO

Suntem o agentie de marketing digital, localizata in centrul Bucurestiului, fondata din dorinta a ajuta afacerile sa se dezvolte in mediul online.

Audit SEO Gratuit

Cereti-ne un audit SEO gratuit al site-ului dvs. si veiti primi un raport cu erorile site-ului, calitatea optimizarii, si oportunitati de imbunatatire:

More from our blog

See all posts

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.