Premium Imobiliare

 Vă doriți ca echipa Optimizare SEO să vă ajute la dezvoltarea afacerii prin intermediul mediului online?

Premium Imobiliare garanteaza solutii imobiliare complete pentru orice tip de tranzactie imobiliara, anunturi imobiliare la preturi reale, consultanta imobiliara profesionala, studii de piata, evaluari.

Am realizat o rata de clic de 15%, generând o serie de noi vânzări
In prima luna de activitate costul pe click a fost redus cu 20%
Return on Investment of 2700%
Return on Investment of 2700%

Provocarea

Atragerea cat mai multor potentiali clienti la vizionarea apartamentelor.

Solutia

Am realizat o campanie pe motoarele de cautare si in reteaua Google display (SEM) foarte bine targhetate. Deasemenea in paralel am desfasurat o campanie de optimizare pe motoarele de cautare (SEO) cat si o campanie in mediul retelelor de socializare la fel de bine targhetata pentru publicul tinta.

Rezultate

Achieved a Click Through Rate of 0.09% generating a number of new sales. In the campaign’s first full month of activity the Cost Per Action was reduced by 20%, beating the client’s target. February 2013 saw post-click revenue – generated by both dynamic retargeting and the prospecting campaign – produce a Return on Investment of 2700%.

15% CTR

20% less CPC

2700% ROI

nicolae stanga manager general premium imobiliareDe la client

Am apelat la aceasta echipa de specialisti in marketing digital la recomandare unui prieten. Aveam nevoie urgent de un site de prezentare a unor proprietati pentru vanzare pe care urma sa le promovam si in mediul online.

Dupa trei saptamani siteul si strategia au fost peuse la punct si am reusit sa lansam campaniile de marketing pe motoarele de cautare. Acest lucru a ajutat sa crestem baza de date cu clienti targhetati si intr-un final sa vindem on proportie de 80% apartamentele multumita domeniului online.

More Case Studies

See all