Cum să vă organizați calendarul de conținutului social media 2020

No Comments

descarca-gratuit-calendarul-organizarii-continutului-social-media

Nu există moment mai bun ca acesta pentru a vă organiza conținutul de social media. Deși poate suna mai ușor spus decât făcut, există mai multe instrumente și șabloane pe care le puteți utiliza pentru a vă conține conținutul de social media.

Avantajele si beneficiile unui calendar de conținut

Marketingul in retelele social media este un element vital al oricărei afaceri. De fapt, aproximativ 92% dintre romani spun că au cont si acceseaza frecvent retelele social media, si ca acestea le influențează in mod direct deciziile de cumpărare. Prin urmare, menținerea continutului organizat al afacerii dumneavoastra in reteaua socială este esențială pentru optimizarea strategiei dvs. de promovare online.

O modalitate excelentă de a vă gestiona conținutul de social media pentru afacerea dvs. este cu un calendar de conținut. Acest calendar acționează ca un instrument de gestionare care descrie ce și când postați și pe ce platformă.

Colegii din agentia noastra de marketing digital specializata in servicii de social media marketig au dezvoltat un model de calendar de conținut social media 2020 ușor de utilizat pentru a putea fi folosit în planificarea rețelelor de socializare.

Citiți mai departe pentru a descoperi de ce acest instrument este excelent pentru social media, descărcați șablonul gratuit și aflați cum să îl utilizați.

De ce ai nevoie de un calendar de conținut social media:

 •    Salveaza timp

  Dacă aveți un plan în aplicare vă asigură că nu trebuie să vă luptați pentru a crea postări de ultimă oră. Pur și simplu uitați-vă la ce este programat în calendarul dvs. și postați! În plus, utilizarea șablonului nostru de calendar de conținut social media pre-comppletat 2020 vă ajută să începeți procesul atunci când va aflati in cautarea conținutului.

 •    Oferă o viziune clară pentru echipa ta

  Un astfel de calendar social media permite fiecărui membru al echipei dvs. să știe ce este postat și când. A avea Astfel acest calendar devine resursă indispensabilă in promovarea afacerii dvs. si deasemenea promovează o colaborare eficientă intre colegi.

 •    Vă permite să alocați resurse în mod corespunzător

  După ce ai aflat ce trebuie continut să postati (text, imagini, video, inregistrari audio etc), tu și echipa ta poți determina ce resurse vor fi necesare pentru implementarea planului tău.

 •    Ajută la măsurarea rezultatelor

  Puteți compara valorile postărilor dvs. cu calendarul pentru a descoperi tipare de performanță, cum ar fi ziua care este cea mai bună zi pentru a posta sau care tipuri de postări (texte, fotografii, videoclipuri) au cele mai bune performanțe cu publicul tău tintă.

 •    Menține conținutul actualizat

  Modelul nostru de calendar de conținut social media 2020 vă oferă o înregistrare completă a tot ceea ce ați postat și vă asigură că nu repetați conținutul, în același timp vă mențin la curent cu vacanțele și evenimentele viitoare.

De ce este ușor să lucrați acest șablon

 • Usor de impartit cu echipa ta

  Puteți partaja rapid și ușor acest șablon cu fiecare membru al echipei dvs. După ce ați făcut o copie a șablonului, puteți începe editarea și partajarea acestuia cu colaboratorii, astfel încât să poată edita și face actualizari.

 • Conține date pre-completate pentru 2020

  Nu vă faceți griji cu privire la completarea datelor corecte pentru fiecare lună, am făcut asta pentru dvs.! Șablonul nostru pentru calendarul conținut social media 2020 are toate sărbătorile majore pentru 2020.

 • Note sarbatori si vacante

  Am inclus, de asemenea, câteva vacanțe populare de sarbatori și zile speciale ale anului (ex: Ziua Națională etc) pentru care să ții pasul și să te ajute să te angajezi în continuare cu publicul tău.

 • Secțiune ușor de utilizat

  Acest șablon include o coloană specifică dedicată completării tuturor notelor pe care le aveți despre postările dvs. Ai un post performant? Faceți o notă și puteți începe să observați dacă există modele particulare cu postările dvs. și încorporați informațiile respective în strategia de planificare a rețelelor de socializare.

Echipa noastra de experti in marketing digital va pregateste periodic articole utile si interesante. Daca va plac postarile noastre ne puteti ajuta sa le distribuim pe retelele de socializare.

Agentia Optimizare SEO

Suntem o agentie de marketing digital, localizata in centrul Bucurestiului, fondata din dorinta a ajuta afacerile sa se dezvolte in mediul online.

Audit SEO Gratuit

Cereti-ne un audit SEO gratuit al site-ului dvs. si veiti primi un raport cu erorile site-ului, calitatea optimizarii, si oportunitati de imbunatatire:

More from our blog

See all posts